Skip to content

Wat mij beweegt

Vanuit Fit Rate houd ik me bezig met inspanningstesten, advisering en coaching van mensen met (lichte) burn-out klachten en sporters. Ik zet me graag in om mensen aan het bewegen te krijgen door naast iemand te staan en activerend te coachen. Dat kan zijn met als doel om in beweging te komen of ondersteuning bij burn-out klachten. Daarnaast begeleid ik mensen op een juiste en verantwoorde manier richting een (halve) marathon.

Ik ben er van overtuigd dat het menselijk lichaam tot veel meer in staat is dan we vaak denken. Vaak kun je veel fitter worden dan je denkt, alleen moet je daar wel wat voor doen. Mijn drijfveer is om jou daar zo goed mogelijk in te ondersteunen. Lichaamsbeweging helpt enorm bij het ontwikkelen van een gezonde leefstijl.

Laten we kennismaken